Rekeningen en declaraties

Bent u verzekerd voor de tandarts? Heeft uw verzekering een contract met ons als zorgverlener?

Uw Factuur wordt door Infomedic gedeclareerd bij uw verzekering. U hoeft dit niet zelf naar uw verzekering te sturen. Indien u een eigen risico heeft, of een deel wordt niet vergoed door uw verzekering, krijgt u via Infomedic een factuur naar huis gestuurd. Wij verzoeken u de factuur aan Infomedic te betalen. Op de nota staan alle betaalgegevens en ook de termijn waarbinnen het bedrag betaald moet worden.

 

Bent u verzekerd voor de tandarts? Heeft u verzekering geen contract met ons als zorgverlener?

U krijgt via Infomedic de factuur thuisgestuurd. Wij verzoeken u de factuur aan Infomedic te betalen. Op de nota staan alle betaalgegevens en ook de termijn waarbinnen het bedrag betaald moet worden. U moet deze zelf declareren bij uw verzekering!

 

Heeft u een uitgebreide tandartspolis?

Dan zullen de behandelingen van de tandarts voor een groot deel vergoed worden door uw verzekeringsmaatschappij, wel adviseren wij u vooraf altijd contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij. Voor het niet vergoeden van behandeling(en) kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Helaas kunnen wij patiënten met openstaande rekeningen niet behandelen. Deze patiënten dienen eerst de openstaande nota's te voldoen.

 

Heeft u geen verzekering voor de tandarts?

U krijgt via Infomedic de factuur thuisgestuurd. Wij verzoeken u de factuur aan Infomedic te betalen. Op de nota staan alle betaalgegevens en ook de termijn waarbinnen het bedrag betaald moet worden.

Betalingsregeling? neem contact op met Infomedic.

 

Heeft u vragen over de behandeling zelf die op de factuur vermeldt staan?

U kunt tijdens onze openingstijden contact opnemen, of langs komen voor een persoonlijk gesprek bij ons aan de balie.

 

Wie zijn Infomedic?

Infomedic verzorgt de facturatie voor zorgverleners in Nederland. Tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, fysiotherapeuten en andere (para) medici en dierenartsen brengen hun facturering bij Infomedic. Wij als zorgverlener geven door aan Infomedic welke behandelingen wij aan u hebben verricht, Infomedic brengt deze bij u in rekening.

 

Tarieven

Wij hanteren de totale techniek-prijslijst van Elysee Dental: Klik hier voor de prijslijst van 2018